dimarts, 22 de gener del 2013


Bonu Bonu!!!

Vos escrivim després d’un capvespre de ressaca! I això que no hem begut res amb alcohol! Però és un poc com ens hem sentit després de la presentació!
Ha estat tot un èxit l’exposició d’aquest capvespre, estàvem una mica nervioses per diferents motius: si aniria tot be, fallaria alguna cosa, si agradaria, si l’exposició ens sortiria be, si parlaríem be, si es faria massa llarg o curt.... Bffffff mil coses s'ens passaven pel cap abans d’exposar! Tot i que divendres fosquet vam anar a la Uib a provar que el material funcionés amb la pissarra digital. Sobretot després de veure l’experiència de les altres companyes el passat dimecres.

Creiem que l’exposició va ser tot un èxit!!Les intervencions de les quatre membres de “Ses de Llevant” van sorgir molt be, i el material multimèdia no va fallar, un fet que ens ajudà agafar més confiança a mida que avançava la presentació.
Vam riure molt amb les diferents veus de na Natàlia, que és una artista! Els companys de classe ho passaren genial! 

I la “guinda del pastel” com diuen el moviemaker! Va ser una cosa molt diferent, en la qual van poder veure que havíem provat el material amb un infant abans de presentar-lo. En Francesc, el protagonista, va ser molt xistós i vam xalar tots molt!

Tota una experiència, que fa uns mesos ens semblava molt llunyana i ara ja està passada i superada!
I poc més a dir, “Ses de Llevant” ja tenim aclarida aquesta matèria i esperem haver-la superat satisfactòriament. Ha estat un plaer treballar en grup i integrar a na Maialen que és una companya nova, amb la qual hem treballat molt a gust, la resta ens coneixem d’estona!!
Una abraçada a tothom!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada