dimarts, 8 de gener del 2013

SEGUIM FENT SENSE FRISSERES PERÒ SENSE ATURAR.....

Avui matí hem tornat a quedar.
Com que erem tres perquè na Maialen te feina i no pot venir ens hem dividit. Na Eri i jo hem acabat ses meves activitats, que ja vaig explicar que per problemes amb el windows 2010 pirata no se m'havien gravat els arxius bé, i mentrestant, n'Ana ha anat a la biblioteca a cercar totes ses imatges que feim servir perquè s'ens havia olvidat apuntar d'on les hem tretes. No ho varem tenir en compte a mida que les cercavem i sa pobre Ana s'ha passat tot el matí tornant a cercar. La pròxima hem d'anar més vives totes!
Quan hem tingut les activitats aclarides, ens hem posat a gravar les locucions. Hem començat pel conte. Jo he fet de narradora i després entre na Eri i jo hem fet les veus dels personatges. De moment ho hem deixat gravat, però com que algunes volen que les locucions de les activitats es facin amb les veus dels personatges, possiblement haurem de tornar gravar les intervencions dels personatges de manera que les veus siguin les mateixes. Personalment discrepo perquè considero que les locucions han de ser molt clares, i fent veus rares no ho seran, però ho haurem de gravar primer i comprovar-ho després.
Finalment, ens hem dedicat a cercar les músiques, ja que volem que cada personatge tengui una identificació musical diferent i que el conte també tengui una música determinada.
Els temes que hem escollit són una música de Enya per la presentació del conte que es diu "Fairy tales"; una música de Tchaikovsky per la fada que es diu "el hada golosina"; una música de la banda sonora de Drácula de Coppola per la bruixa; una música de la pantera rosa pel drag i "la danza de los mirlitones" també de Tchaicovsky per el gnom.  Ens faltarà sa música dels crèdits finals que ja ho escollirem i ja ho contarem....

Segueixo el diari jo, na Maialen, ja que durant la tarda ja he pogut assistir i hem seguit amb el projecte.

Hem avançat bastant ja que ens hem dividit les tasques; una de les que faltava acabar era el tema del power point, finalitzar-lo per ja el proper dia començar a incloure les diferents locucions. Na Maialen i n’Erika s’han encarregat d’aquesta primera tasca, a primera vista bastant fàcil, però que hem estat tot el capvespre... Hem estat provant diferents alternatives en relació a les animacions, quines quedaven millor quin ordre les havíem de posar, etc.

Mentre que les altres dues companyes, n’Ana i na Natàlia, han fet una gran empenteta a la guia didàctica que, fins aquests dies, la teníem una mica de costat perquè ens volíem centrar a fer tota la feina més pràctica del power point. De la guia didàctica encara hi queden uns quants apartats, entre ells el guió multimèdia però que hem decidit deixar-ho per quan el power point estigui ja quasi enllestit perquè ens sigui més fàcil anar copiant les diapositives a la guia didàctica.

Seguiu visitant aquest blog que el projecte té molt bona pinta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada